Így könnyíts magadon - 5 tipp a kisebb pocakért
2015. április 29. írta: Chillizé

Így könnyíts magadon - 5 tipp a kisebb pocakért

Nem lehet mindenkiből Photoshop bajnok, hogy legalább a képeken úgy nézzél ki, mint a magazin címlapok sztárjai, így hát a strandszezonra le kell dobni a fölös kilókat és ezt csak befektetett munkával és egy kis odafigyeléssel teheted meg.

 

Könnyű a partvonalról befelé kiabálni, mondhatná bárki, de én is azok közé tartozom, akik nem komoly túlsúllyal, inkább csak egy kis plusz pocakkal rendelkeznek. Általában ettől a fölös 5-6 kilótól a legnehezebb megszabadulni, de természetesen nem lehetetlen.

bigstockphoto_rage_3617959.jpg

Ha plusz 30 kiló felesleg van rajtad, akkor étrendváltoztatással, picivel több mozgással pár hét alatt megszabadulhatsz a súlyfelesleged felétől, kétharmadától. Viszont az utolsó plusz kilókkal szinte mindenkinek meggyűlik a baja, pláne azoknak, akik ülő munkát végeznek és a „Garfield” kategóriába tartoznak. Ezek a kilók már nem tüntethetőek el villámgyorsan, hacsak nem fizetsz be egy plasztikai sebészhez. Az gyors, de beszámolók szerint irdatlanul fájdalmas is. Persze kinek milyen a fájdalomküszöbe... A másik gyors megoldás egy idegőrlő válás, de ezt ugye senkinek nem kívánom... Van néhány tipp az utolsó pár kiló elhagyásához, de itt már mindenkinek fel kell tűrnie az ingujját, ezt már nem lehet félvállról kezelni:

 

Mozogj sokat!

Az utolsó pár kiló ledobásához már nem elegendő, ha naponta 10-20 percet sétálsz. Ehhez már szükséges heti 2-3 alkalommal 1-1 órányi izzasztó testedzés, legyen az futás vagy kondi. Teljesen mindegy mit csinálsz, csak mozogj.

tumblr_mkb1bgmeam1s02vreo1_400.gif

 

Egyél kevesebbet!

Az utolsó kilók eltüntetéséhez már nem csak arra kell odafigyelni, hogy mit eszel, már a mennyiség is hatványozottan számít. Cseréld le a nagy tányérod egy kisebbre, optikailag tunningold az étkezésed.

 

Igyál sokat!

Rögtön felkeléskor igyál meg egy pohár szobahőmérsékletű vizet. Gyorsítja az anyagcseréd, könnyíti az emésztést és elcsapja a reggeli éhséged. Elfogyasztása után kb. fél órával fogyaszd el a reggelid, akkor a legideálisabb az étkezés a szakemberek szerint. Napközben minimum 2,5, de inkább 3-3,5 liter folyadékot fogyassz. Legajánlottabb a víz vagy a tea, a cukros üdítőket teljesen felejtsd el.

crazy-pug.jpg

Nasizz kevesebbet!

Ha már rágcsálás, akkor a csokit, popcornt és az chipseket végkép felejtsd el, mint adós a tartozását. Csak semmi rosszalkodás a nassolni valókkal. Gyümölcs, gyümölcs, gyümölcs, de abból is az alacsony cukor tartalmúak fogyasztása az ajánlott. A banán nagyon finom is és egészséges is, de tripla annyi a kalóriatartalma, mint egy almának.

 

Szexelj sokat!

A hipotalamuszodban keletkezik az evés és a szex utáni vágy is. Leegyszerűsítve: aki keveset szexel sokat eszik, megfordítva: sokat szexelj és nem eszel annyit. Ezt a pár sort nyugodtan mutasd meg a párodnak is, támogasson ő is a fogyókúrádban!kepkivagas002.PNG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chilize.blog.hu/api/trackback/id/tr257412204
süti beállítások módosítása