Betört a 22. század a fogyókúrás piacra
2015. április 30. írta: Chillizé

Betört a 22. század a fogyókúrás piacra

Lenyelsz egy digitális kütyüt és már el is múlt az étvágyad! Legalábbis ezt ígérik egy izraeli start up cég munkatársai. A cucc annyira digitális, hogy a kapszula lenyelése után egy külső eszközzel szabályozhatod, hogy mennyire mulassza el az éhségedet.

 Nyelsz, nyomsz, fogysz!

A videón néminemű fogyókúrás marketing után eléd tolják a kapszulát. Beveszed, majd egy távirányítóval beállítod, hogy mennyire ne legyél éhes. Elviekben a kapszula olyan jeleket bocsájt ki, amit az agyad úgy értelmez, hogy már eleget faltál, meg lesz a jóllakottság érzése.

 

Az ötlet szimpatikus is lehet, bár nekem elég bizarr, hogy a lenyelés után csillogó szöszök válnak le a kapszuláról, utána meg egy távirányítóval babráljak a gyomromban lévő kütyüvel. Mellétéve, hogy valamitől nekem az az érzésem, hogy nem jeleket bocsájt ki a kapszula, hanem olyan anyagot, amely eltelít. Ez az anyag három hét után salakként távozik a szervezetemből... talán gombnyomásra... Azt hiszem maradok a kevesebbet és odafigyeléssel eszek, többet mozgok elvnél!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chilize.blog.hu/api/trackback/id/tr167413106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shred 2015.05.01. 10:31:06

Innen már tényleg nincs messze a barnavl hang kidolgozása:)
süti beállítások módosítása