Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Ha csökken a libidód a fogyókúra alatt...
2015. április 17. írta: Chillizé

Ha csökken a libidód a fogyókúra alatt...

Emelkedhet a fogyókúra alatt a nemi vágy, csak tenni kell érte!

A fogyókúra alatt jelentősen csökkenthet a libidód. Ne csodálkozz, hisz jelentősen kevesebb tápanyagot viszel be mint előtte és sok esetben azok élvezeti értéke is alacsonyabb.

sexhelpdiet_m_1008.jpg

A kúrád alatt esélyes, hogy állandóan éhes vagy és ez nyomot hagy a hangulatodon. Mindezek mellett a korgó gyomrodra koncentrálsz, nem pedig a kedveseddel töltött buja percekre, így nem csoda, ha maga az inger is hiányzik. Így valószínűleg néhány hétre a pasik hadrafoghatósága és a hölgyek hajlandósága is alábbhagyhat, ami ugye... egyik félnek sem vidám dolog egy párkapcsolatban.

 

Nem muszáj így lennie. Vannak olyan, a fogyókúrába is beilleszthető ételek és fűszerek, amelyek amellett, hogy jó hatással vannak az emésztésre és az anyagcserére, kifejezetten növelik a nemi vágyat, így egyensúlyban tartva a családi harmóniának ezen részét.

 

Hölgyek:

Zeller- A növény amellett, hogy majdnem nullkalóriás, rengeteg androszteron nevű hormont tartalmaz, amely egyesek szerint csodákat művel a csökkent nemi vágyú nőkkel.

150973439.jpg

Rozmaring - Az illatos fűszernövény gyorsítja az anyagcserét, ezáltal jó hatású a fogyókúrád közben, viszont az illata és hatóanyagai serkentik a nemi vágyat.

Szegfűszeg - Kifejezetten az orruknál fogva vezeti a szebbik nemet. Az illatanyagoknak köszönhetően vérbővé teszi a nemi területeket, emellett emésztésjavítóként is funkcionál.

Bazsalikom - Az indiaiak termékenységet szimbolizáló növénye stimulálja a libidót, serkenti a vérkeringést és ezáltal javítja az anyagcserét.

 

Urak: 

Zeller – A növény grillezve is kitűnően fogyasztható, egykor só helyett is használták a konyhában. Gyorsítja az emésztést és jót tesz a potenciának is, valamint az androszteron nevű hormon a verejtékbe kerülve „megbolondítja” a nőket.

hypnosis_unhappy_dieter_900_6201.png

Szegfűszeg – Az illata miatt a szerelmi légyottok elengedhetetlen kelléke volt már a középkorban is. Kellemes aromája átalakítja az ételek íz-összhatását. Ez a fűszer az illatával okoz vérbőséget a libidóra vágyók kellő területein, csak óvatosan a mennyiségekkel.

Ginzeng – A keleti ételek egyik fő alkotó eleme. Immunerősítő és gyorsítja az anyagcserét, kifejezetten nemi afrodiziákum hírében áll.

Fahéj – A magyar konyha általában az édességekhez használja ezt a fűszert, amiket a fogyókúrád miatt nem ajánlunk. Viszont keveset használva is kifejti jótékony hatását az idegrendszerre. Ajánlott gyümölcsök meghintésére, természetesen porcukor nélkül.

Gyömbér – Ez az ázsiai növény „meleg” fűszer. Hőhullámokat okoz, nagymértékben serkenti a vérkeringést, ezáltal jó hatással lehet a fogyókúrádra és a libidódra is.

Chili - Ez már a blog nevéből kifolyólag sem maradhat el. Amellett, hogy gyorsítja az anyagcserét kifejezetten jó hatással van a libidóra. A kapszaicin csípőssége endorfinokat szabadít fel az agyban, így növelve a nemi vágyat.

  

Hangsúlyosan ajánlott a fogyókúra alatt a tenger gyümölcseiből falatozni. Alacsony zsír- és kalóriatartalmuk mellett magas a foszfor és jódtartalmuk. A kínai népi gyógyászatban impotencia és frigiditás ellenszereként is használják. Ha valaki szereti, akkor az osztriga hangsúlyosan fogyasztható, ugyanis az egyik leghatásosabb afrodiziákumként tartják számon.

broken-bed.gif

Nem elhanyagolható tényként kezelhetjük magát a fogyókúrát libidónövelő tényezőként. Ha kifejezetten azért fogyózol, mert szeretnél tetszeni a kedvesednek és ez centikben is mérhető, akkor nagy valószínűség szerint meglesz az eredmény, odalesz érted életed bárányfelhője. Kiemelendő, hogy ha sikerül ledobnod a felesleges kilókat, akár lepedőakrobata is lehet belőled, hisz olyan pozitúrák is elérhetőek lesznek a számodra, amikről eddig csak álmodtál.

A bejegyzés trackback címe:

https://chilize.blog.hu/api/trackback/id/tr867376164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása