Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A fogyókúrás diéta nem várt előnyei
2015. április 22. írta: Chillizé

A fogyókúrás diéta nem várt előnyei

A fogyókúrás ételeknek vannak olyan előnyei, amelyekre általában nem számít a kezdő diétázó és meglepetésként érik a kúra ideje alatt. Ezek a pozitív dolgok sok alkalommal átsegíthetnek a nehéz időszakon, miközben szíved szerint feltépnéd a hűtőd ajtaját a „marha éhes vagyok, felzabálok mindent” kiáltással!

fotolia_38709844_s.jpg

Amellett, hogy a fogyókúrád centikben mérhető és a mérleged számlálója sem emelkedik az eddigi értékekre, rengeteg előnyöd származik az étrended megváltoztatásával. Nézzük néhány, akár pironkodásra is okot adó pozitívumot.

 

Okosabb leszel (mint egy ötödikes)

Bizonyított tény, hogy a rendszeresen zöldséget és zöld-félét fogyasztóknak jobb a memóriája, mint a jellemzően vörös húson élőknek. Valószínűsíthetően a nyomelemeknek és a vitaminoknak köszönhetően gyorsabban is vág majd az eszed a kúra alatt.

 

Nem lesz szagos a puki!

A sok rostos zöldségtől és a vörös hús mentes étrendnek köszönhetően megszabadulsz a kellemetlen gázok még kellemetlenebb szagától. Hiába a káposztával teli saláta és a szaporodó bélgázok, azok alig, vagy nem is lesznek szagosak. Tehát ha fogyizol, akkor moziban, koncerten vagy akár a metróban is nyugodtan eregetheted bendőd gáznemű tartalmát.

unnamed.png

Te leszel a hálószobád csődöre

Úgyszintén a könnyű étrendnek köszönhetően a pasik fickósabbak lesznek az ágyban, pláne ha olyan fűszereket fogyasztanak, amelyek a súlycsökkenésük mellett a libidójukat is fokozzák. A hölgyek már reszelhetik is a körmeiket, mert a fogyókúrájuk alatt el fogják kápráztatni kedvesüket a szexuális étvágyukkal.

 

A tesze-tosza kollégából vadállat lesz

Ide neked a főnököt... Az éhségedből fakadóan a toleranciaszinted a nulla felé konvergál, ebből eredően a tetteiden is látszik majd a türelmetlenség. Ha ügyesen kezeled, akkor nem hogy negatív irányba hajlik el az éned, hanem csak temperamentumosabb és határozottabb leszel.

 

Hal-lasz?

A népi közhiedelemben a sok burgonya fogyasztása halláskárosodással járhat, de ez téged nem veszélyeztet, hisz a kúrád alatt túl sok krumplit úgysem ehetsz. Fogyaszthatsz viszont rengeteg halfélét, amely amellett, hogy kevés kalóriát tartalmaz, bővelkedik ásványi anyagban és omega 3 zsírsavban, amitől csökken az érelmeszesedés és a szívinfarktus kockázata.

Ha eddig csak halogattad a fogyókúrád kezdési időpontját, akkor ezekkel a járulékos, világrengetően pozitív dolgokkal magadat is meggyőzheted, hogy ideje hozzákezdened a súlycsökkentéshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://chilize.blog.hu/api/trackback/id/tr877389680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SciNu 2015.04.23. 17:05:48

Ha éhezel a diétád alatt akkor szar a diétád. Ne a 90 napos elmebajt csinálja az ember hanem normális étrendje legyen.

midnight coder 2015.04.23. 18:57:43

1. Hülyébb leszel. Az agy normális működéséhez zsír és cukor kell. Ennek hiányában bizony álmos, fáradt, és ráadásul éhes leszel.
2. E téren anno nem tapasztaltam változást.
3. Mivel a szex is nagyban agyban dől el, a dekoncentráltság és fásultság miatt ilyesmire se nagyon számíts.
4. A türelmetlenséget aláírom. De kétlem, hogy ez túl nagy munkahelyi előny lenne, ha csak nem mind rabszolgahajcsár dolgozol.

Persze sok minden függhet a diétától, ebből elég sokféle van, és persze attól is, hogy mit csinál az ember. Ha ráér főállásban a testével foglalkozni, és mellette max. sorozatokat néz a TV-ben, az azért könnyebb mint ha olyan melód van amihez koncentrálni kell.

SarahConnor 2015.04.24. 06:05:47

Normális diéta alatt nem akarod feltépni a hűtő ajtaját.
süti beállítások módosítása