Ha rosszul eszel, tök mindegy mennyit mozogsz
2015. április 23. írta: Chillizé

Ha rosszul eszel, tök mindegy mennyit mozogsz

A helytelen táplálkozással teljesen mindegy, hogy mit és mennyit sportolsz, akkor is megmarad a túlsúlyod. Legalábbis egy frissen megjelent angol tanulmány szerint elsődleges szempont az étkezés minőségének megváltoztatása, ha valaki szeretne leadni a súlytöbbletéből.

health-f-as-in-fat-2.jpg

Az angolok jól megmondták!

A British Journal of Sports Medicin-ben megjelent cikk szerint a cukrok és a szénhidrátok túlzott fogyasztásának köszönhető az egészségügyi problémák többsége. Ezeket már csak tetézi a mozgásszegény életmód, a túlzott alkohol fogyasztás és a dohányzás. „A helytelen étrendet nem lehet lefutni” - idézte a Daily Mail-ben megjelent cikk Aseem Malhotra kardiológus szavait.

Amennyiben ennek a kutatásnak hiszünk, akkor igazolódik az a közhely, hogy „az vagy, amit megeszel”. Ezt szajkózom a blogokban is: abált szalonnával nem lehet lefogyni. Egy kis plusz mozgás, átalakított étrend és csak úgy tűnnek el a fölös kilók a testedről!

are-carrots-good-for-dogs.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://chilize.blog.hu/api/trackback/id/tr197392124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása