A "szuper" reggeli ital után annyi rizst zabálhatsz, amennyit akarsz!
2015. március 31. írta: Chillizé

A "szuper" reggeli ital után annyi rizst zabálhatsz, amennyit akarsz!

Szemelgetek a napi hírtermés szösszenetei között és belebotlottam két érdekességbe!

 

Az egyik infó szerint olyan reggeli italt ajánlanak, amellyel úgy fogyok majd, mint Kovi egy time-lapse videón (gyorsított videó), a másik kutatás alapján 60 %-al csökkentették a főtt rizs kalóriatartalmát.

golden-lemon-water-420.jpg

A Kiskegyed onlányon megjelent tartalom szerint frissen fogyasszam a reggeli italt, mert úgy hatásos. Szerintem ha ezt én megiszom, akkor egy gyomorfertőzéses beteg hánykolódásos napját fogom imitálni. Kell hozzá egy pohár bugyimeleg (szoba-hőmérsékletű) ásványvíz, két citrom leve, két teáskanál almaecet, két teáskanál méz és kb. két centis gyömbér lereszelve. A leírás szerint turmixba kell hajítani a hozzávalókat. No ekkor gondosan megfigyelem majd az összetevők pörgését a keverőedénybe, mert szerintem pont ilyen vitustáncot járnak majd a gyomromban mielőtt hangos visítás mellett a túlnyomásnak engedve jön fel ott, ahol leküldtem. Elképzeléseim szerint valami borzalom lehet, de hát senki nem ígérte, hogy a fogyókúra kislányos lelkületű, gyenge embereknek van kitalálva. Ígérem, hogy ha kipróbálom, akkor majd beszámolok róla, de egyelőre nincs tervbe véve ez a cseppet sem kellemes tevékenység a részemre.

12_rice_bags.jpg

A másik hír szerint kutatók megoldották, hogy a rizs majdhogynem fogyókúrás étel legyen. A szumósok esélyes, hogy sírva fakadnak, ha ezt elolvassák, ugyanis 60 százalékkal kevesebb kalóriát tartalmaz a rizs a „kezelés” után. A varázslat nem túl bonyolult a Vital.hu szerint: a rizs főzővizébe egy kanál kókuszolajat kell tenni, majd ha megfőtt, akkor 12 órára le kell hűteni. Kész! Ennyi! Semmi extra nem kell hozzá és máris fogyaszthatod. Már ha ki bírod várni a 12 órát, ami egyébiránt egyesek szerint káros, merthogy az állott rizs akár mérgező is lehet. Ekkor megint csak a wc-n köthetsz ki gyomorürítési céllal, ami ugye a bulémiások kedvenc tartózkodási helye, ergo nem hízhatsz el.

A bejegyzés trackback címe:

https://chilize.blog.hu/api/trackback/id/tr117323912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása