A harc vége
2015. március 24. írta: Chillizé

A harc vége

Minek a kitartás, az erő és a küzdelem, ha egy gyors injekcióval eltűnik a felesleg

 

Olvasom az Indexen, hogy csak egy injekció és eltűnik a páciens tokája. Egy természetes sav lebontja a beadási hely környékén a zsírszövetet, az meg távozik a test természetes anyagcseréjével a szervezetből. Jelenleg a tesztfázis legvégén tartanak a kutatók, már csak egyetlen egy engedélyeztetés van hátra és piacra kerül a csodaszer.

 

A hírben beszámolnak arról, hogy a tokás úr vagy hölgy csak besétál a doktornéni rendelőjébe, ott injekció formájában beadják a tokájába a hatóanyagot és 2-3 napnyi elviselhető fájdalom mellett eltűnik az áll alatti zsírréteg.

8014986_535601a3a85474e7bb56ec027def5d55_wm.jpg

Némi fenntartással és korgó gyomorral olvasom ezt a gondolatot. Félek elhinni, ugyanis lassan már három hete fogyókúrázok és be kell vallanom szenvedek is. Szenvedek mert éhes vagyok, de ez nem is csoda, hisz a körülbelül a normális 2000-2100 kcal bevitele helyett, a teljesen zsírszegény táplálkozásommal kb. 600-1000 kcal-t fogyasztok. Teszem mindezt rengeteg zöld-féle, kevés szárnyashús és tejtermék fogyasztásával. Bár nem mérem magam mérlegen, a fogyás komoly centikben mérhető és ami a lényeg: nem horkolok. Bizony... ezért kezdtem fogyókúrázni a magam 86 kilójával, ugyanis a kedvesem éber alvó és nem viselte a fűrészhangokat éjszakánként. (bizonyított tény, hogy a horkolók több mint fele a súlyfeleslege és a szájüreg környékén lerakódott zsírréteg miatt horkol) Nálam az első hét kúrája után nagyjából megszűntek az éjszakai hanghatások, azóta mindketten nyugodtan pihenünk.

 

Elindult bennem a pánik, hogy mi a fenéért szenvedek, ha itt egy új injekció. Körbelövetem magam a csodaszerrel, mint egy sünmalac és had olvadjon le a zsír, majd kivizelem. Hoppá... hogy erről nem szólt az infó? Erről nem írnak, hogy ezzel az injekcióval majd megváltozik a túlsúlyosak élete, nincs több drága plasztikai műtét, zsírleszívás! Ilyen adatokkal nem szolgálnak a külföldi lapon, csak annyit írnak: a toka eltűnik, nem kell kés alá feküdni. Nem kell az éhségtől kopogó szemekkel végig glasszálni az utcán, nincs szükség kimerítő edzésekre és elfelejthetik a kövér emberek a rosszalló megjegyzéseket is.

011.PNG

Kissé cinikus vagyok és csípek is. Itt valami árulás van, ezek szerintem át akarják verni a jó népet. Valahol, valaki nem mond igazat a véleményem szerint, mert ha a tokánál működik a szer, akkor mizu a combokkal vagy a hastájékkal? A női blogoló csillogó szemekkel olvasná és keresné azt a sort – a szent grált -, amikor végre rádöbbenhet, hogy nem kell izzasztó órákat eltöltenie az edzőteremben, ahol az áhított gömb formát elérheti a popsija a körte alak helyett. Tönkremennek a zumba oktatók, bezárnak az aerobic termek és kiürül a Margit-szigeti futópálya. Ápdét Norbert megássa a sírját és kihajigálja a glutén és kalóriamentes lekvárutánzatos debedurda szupertitkos receptjét. Tudjuk mindannyian, hogy talán a fogyókúrás „csodaszerekben” van a legtöbb pénz a gyógyszeriparban.

 

Szkeptikus vagyok a hírrel kapcsolatban, mert esetünkben szerintem valami blőd média hack-ről van szó. Valaki jól jár ezzel a hírrel, mert csak napok-hetek múlva derül ki, hogy ejjj, akik most eldobták a súlyzókat, azok – ha nem is vasárnap - de mehetnek újat vásárolni a boltba, mert az új csodaszer mégsem úgy és olyan módon hat, ahogy azt először leírták, elhíresztelték. Nem lesz varázspálca, ami eltünteti a felesleges zsírréteget, ismét előkerülnek még nagyobb hévvel a dietetikusok, a személyi edzők és a világ általam leggyűlöltebb tárgya: a mérleg!

A bejegyzés trackback címe:

https://chilize.blog.hu/api/trackback/id/tr647300483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása